Ozorek cielęcy/ kurki/ oliwa ziołowa
Tatar z pstrąga/ pomidor/ kawior z pstrąga
Śledź / kwaśna śmietana / musztarda francuska
Grochówka/ puree majerankowe/ boczek
Krupnik z gęsiny / pierożki z grzybami
Barszcz/ rawioli grzybowe
Żurek/ żółtko/ puree
Pierś z gęsi/ pieczone warzywa/ kozi ser
Kurczak/ sałata rzymska/grzanki/ sos z anchovies
Polędwica wołowa/ rukola/ sos jeżynowy
Golonka z dzika/ krokiet ziemniaczany/ warzywa/ czosnek
Pręga wołowa/ kasza z grzybami/ pieczone warzywa/ sos gorczycowy
Perliczka/ puree z dyni/ skorzonera/ cykoria
Tomahawk wieprzowy/ ziemniaki truflowe/ pak choi/ sos własny
Ossobuco/babka ziemniaczana/ marchew karmelizowana/ zielony groszek/ sos cebulowy
potato puree with Jerusalem artichoke / potato / apple and rhubarb gel / leaves of young beetroots / oyster mushrooms / sauce
Pstrąg/ warzywa/ knedla ziemniaczana/ sos kaparowy
Łosoś/ puree z selera i gruszki/ warzywa
Dorsz/ frytki/ surówka z kiszonej kapusty
Sandacz/ tajskie szparagi/ piana z palonego masła
Lody z owocami
Fondant czekoladowy / sorbet malinowy/ chilli
Mus whiskey/ mango/ marakuja
Bazylia/ biała czekolada/ wiśnia
200 ZŁ
melon / arbuz / ogórek / wakame
Rosołek gotowany na kurze z kluseczkami lub makaronem
Kotleciki drobiowe panierowane z frytkami podane z surówką z marchewki
Makaron spaghetti z klopsikami cielęcymi z sosem pomidorowym
Pierogi z owocami i śmietaną na słodko
By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.
OK, close