W przypadku stołów okrągłych wszystkie przekąski znajdują się na tzw. stole szwedzkim/bufecie, a w przypadku podkowy przekąski znajdują się na stole przy którym siedzą goście.
W przypadku stołów okrągłych wszystkie przekąski znajdują się na tzw. stole szwedzkim/bufecie, a w przypadku podkowy przekąski znajdują się na stole przy którym siedzą goście.
Pierwsza pociecha dla stroskanego żołądka, czyli zupa (do wyboru 1 pozycja)
Posypany groszkiem ptysiowym.
Długo warzony na kurach i wołowinie, jako to z odrobiną warzyw rosołowych, mięsem wołowo – drobiowym no i makaronem oczywiście własnej roboty.
Podprawiana ziołami prowansalskimi z grzankami.
Który króluje na polskich stołach od ponad tysiąca lat z kiełbaską i jajkiem na twardo.
Z grzankami serowymi.
Potrawy mięsne, ptactwo i ryby (do wyboru 1 pozycja)
Na puree ziemniaczanym w obecności szparagów na musie z suszonych pomidorów.
Serwowany na duszonych pomidorach z ziołami prowansalskimi.
Na musie z zielonego groszku serwowana z pyzami i karmelizowanymi burakami.
Z sosem Cafe de Paris, gotowanymi płatkami ziemniaka i blanszowanymi warzywami.
Na puree ziemniaczanym z marchewkowym spaghetti.
Na puree z selera z pieczonymi burakami i marynowaną gruszką.
Lody orzechowe dryfujące w ciepłym musie truskawkowym.
Lody waniliowe i gorące maliny.
Czyli waniliowo-czekoladowe połączenie na kruchym spodzie.
Nie zapominajmy o przekąskach, gdyż głód w brzuchu pozbawia uszu (do wyboru 10 - 12 pozycji)
Z omletem paprykowym i jajkami przepiórczymi.
Z mięs mieszanych w cieście pół kruchym z galaretką.
W sosie bazyliowym.
W sosie bazyliowym.
W grubo tłuczonym kolorowym pieprzu.
Z winogronami i orzechami włoskimi
Prosto z kaszubskiej wędzarni.
Od szczęśliwych kur, z kawiorem.
Ze szpinakiem, żurawiną i orzechami włoskimi.
Na kształt łabądków z tatarem z łososia.
Z żółtkiem z jajka przepiórczego.
Na pumperniklu.
Z łososiem wędzonym lub z szynką.
Ze śródziemnomorskimi nadzieniami.
Polane najlepszą oliwą.
Przekąski gorące z wyjściem na salę (do wyboru 1 pozycja)
Faszerowane kaszą gryczaną, suszonymi grzybami i skwarkami.
Faszerowana łazankami i suszonymi grzybami z sosem grzybowym.
Serwowana z gnocci i sosem żurawinowym.
Godzina pierwsza zero zero (do wyboru 1 pozycja)
Na zakwasie buraczanym z aromatycznym pasztecikiem.
Z odrobiną czuszki dla wzmocnienia i grzankami serowymi.
Z polskim chlebkiem.
Z grzanką serową.
Godzina trzecia zero zero
Z szpinakowymi kluseczkami.
W płatkach paprykowych.
Z karmelizowaną gruszką.
Wybór zakąsek pozostaje taki sam jak na przyjęciu weselnym.
Koszt za osobę weselną z poprawinami wynosi: 350 zł
Koszt za osobę bez poprawin: 300 zł
Nie organizujemy przyjęć weselnych w terminie 01.07 - 31.08
Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.
OK, zamknij