Opinie

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów:9.4Średnia Opinia

10 Judyta / PYRZYCE 15 lipiec 2016 Opinia o Hotelu: Miła obsługa, czystość Nasze SPA: Basen, sauna
10 Paweł / Miastko 06 lipiec 2016
10 Anna / Gdańsk 01 lipiec 2016
10 Katarzyna / Sępólno Krajeńskie 17 czerwiec 2016 Opinia o Hotelu: Bardzo miła obsługa. Jedzenie pyszne. Polecam.
10 Krzysztof / TRZEBINIA 14 czerwiec 2016 Opinia o Hotelu: Atmosfera hotelu. Nasze SPA: Nie korzystałem
10 Robert / Gorzow wielkopolski 02 czerwiec 2016 Opinia o Hotelu: obsluga jedzenie czysciutko
10 Krzysztof / Gdańsk 01 czerwiec 2016 Opinia o Hotelu: miła obsługa, czystość, dobre jedzenie Nasze SPA: nie korzystałem
8 Błażej / Kwidzyn 01 lipiec 2015 Opinia o Hotelu: Całkiem przyjemny hotel, można się zrelaksować w weekend.
10 Marcin / Głogów 30 czerwiec 2015 Opinia o Hotelu: basen
10 Jan / Łódź 21 czerwiec 2015 Opinia o Hotelu: Wspaniały hotel, miejsce i ludzie. Miła sympatyczna obsługa. Hotel z duszą. Nasze SPA: Wspaniała atmosfera. Profesjonalizm personelu. fachowe doradztwo.
10 Beata / Poznań 27 maj 2015 Opinia o Hotelu: przestronność i wyposażenie pokoi, spokojna, kameralna atmosfera Nasze SPA: miła, kulturalna obsługa, wybór zabiegów, kąpiel perełkowa i grota solna
9.7 Teresa / Bytów 06 maj 2015 Opinia o Hotelu: Atmosfera jaka panuje jest wspaniała, obsługa na 100%, wyżywienie pychotka.Naprawdę się odpoczywa Nasze SPA: muzyka, masaże(pakiety promocyjne),
8.8 Maciej / Borówiec 06 maj 2015 Opinia o Hotelu: Kameralność, spokój, fajny basen, miła obsługa i dobre jedzenie. Nasze SPA: Żona była zadowolona to chyba wszystko było w porządku ;)
10 Olgierd / Bydgoszcz 26 kwiecień 2015 Opinia o Hotelu: Po raz kolejny bardzo udany pobyt w hotelu . Nasze SPA: Zabiegi były dopasowane indywidualnie ,wszystko było bez zastrzeżeń.
9.2 Jacek / Gdańsk 12 kwiecień 2015 Opinia o Hotelu: bez zastrzeżeń, miła obsługa Nasze SPA: miła obsługa.
10 Natalia / .Głogów 07 marzec 2015 Opinia o Hotelu: Grota solna świetna wiadereczka i łopatki dla dzieci umożliwiały spokojne wypoczywanie, dzieci się świetnie bawiły. Przesympatyczna obsługa, pyszne jedzenie, bardzo duży wybór. Idealny dla rodzin z dziećmi. Na pewno tam wrócimy jeszcze nie raz :) Nasze SPA: Zabieg masażu wykonany profesjonalnie.
8.2 Monika / Majdan 05 marzec 2015
10 Monika / Poznań 04 marzec 2015 Opinia o Hotelu: Cudowna kuchnia i miła profesjonalna obsługa. kameralność samego hotelu , domowe ciepło. Nasze SPA: Profesjonalizm i przytulna atmosfera a także duży wybór zabiegów.
8.5 Beata / toruń 01 marzec 2015 Opinia o Hotelu: bardzo przyjemny i dobrze wykonany zabieg :) Nasze SPA: ładny wystrój , miła obsługa
8.2 Beata / Szczecinek 25 luty 2015
8.8 Maciej / Gdynia 19 luty 2015 Opinia o Hotelu: Obsługa, kameralna atmosfera, pyszne jedzenie. Nasze SPA: Kameralność, profesjonalizm obsługi
10 Tadeusz / Gdańsk 18 luty 2015 Opinia o Hotelu: atmosfera, jedzenie, spa, basen Nasze SPA: masaże
9.7 Marta / Gdańsk 17 luty 2015 Opinia o Hotelu: Bardzo miła i kompetentna obsługa, smaczne śniadania. Nasze SPA: Bardzo miła atmosfera, kompetentna obsługa.
8.3 Simona / Stężyca 11 luty 2015
9.2 AGATA / MIASTKO 11 luty 2015
10 Wioletta / Miastko 11 luty 2015 Opinia o Hotelu: Pobyt w Hotelu Lubicz to czysta przyjemność i 100 % relaksu. Obsługa hotelu przemiła, pomocna , fachowo udzielają informacji. Posiłki świeże, różnorodne każdego dnia. Szczerze polecam. Osobiście na pewno tam jeszcze wrócę.Pozdrawiam Nasze SPA: Gabinety Spa wyposażone w profesjonalny sprzęt. Przemili pracownicy. Podczas zabiegów człowiek się wycisza i odpoczywa.
10 Joanna / Rybnik 08 luty 2015 Opinia o Hotelu: pokój, czystość, doskonałe posiłki, miła obsługa Nasze SPA: profesjonalizm obsługi SPA, indywidualne podejście do klienta, dobór zabiegów do cery, skóry
10 Agata / Sławno 06 luty 2015
9.5 Józef / Gdańsk 28 styczeń 2015 Opinia o Hotelu: Dostepność basenu, fantastyczna obsługa, doskonałe podejście do gości z dziećmi, smak i podanie dań Nasze SPA: niestety nie udało się skorzystać
9.7 Tomasz / Gdynia 28 styczeń 2015 Opinia o Hotelu: Restauracja - pierwsza klasa. Smaczne dania, elegancko podane. Bardzo dobra atmosfera w hotelu - czas płynie wolno i leniwie. Nasze SPA: Zdecydowanie masażysta.
9.8 wojciech / wrocław 22 styczeń 2015
9.2 Magdalena / Dąbrówka 07 styczeń 2015 Opinia o Hotelu: W hotelu Lubicz czułam się dopieszczona. Obsługa na bardzo wysokim poziomie, pyszne jedzenie i dobre wyposażenie zachęcaja do ponownego pobytu. Nasze SPA: Atrakcyjne zabiegi w dobrych cenach, przemiła obsługa. Duża różnorodność dostępnych opcji.
10 Rafał / Lillestrom 21 grudzień 2014 Opinia o Hotelu: Wszystko Nasze SPA: Zabiegi na twarz i masaże
10 Jan / Łódź 03 grudzień 2014 Opinia o Hotelu: Bardzo miła sympatyczna atmosfera, stworzona przez personel. Nasze SPA: Miła sympatyczna atmosfera, stworzona przez personel. wysoki profesjonalizm.
10 Beata / 299 19 listopad 2014 Opinia o Hotelu: Intymny charakter hotelu (nieduży), dzięki czemu odpoczynek jest niczym nie zakłócony. Przemiła obsługa! Przepyszne jedzenie. Pozytywna energia !! Nasze SPA: Przemiła obsługa! Klimatyczny wystrój. Profesjonalnie wykonane zabiegi. Bogata oferta pakietowa.
9 Marek / Świecie 14 listopad 2014
9 Andrzej / Niemcz 14 listopad 2014 Opinia o Hotelu: Bardzo klimatyczny,miła atmosfera
9 Zbigniew / Chojnice 11 październik 2014
10 Maria / Serock 09 październik 2014
10 Marcin / Gdańsk 06 październik 2014
10 Marzena / Miastko 11 wrzesień 2014 Opinia o Hotelu: elegancja i profesjonalizm Nasze SPA: Mila obsluga i kompetencja pracownikow, zjawiskowy klimat
9.2 Maciej / Warszawa 01 wrzesień 2014 Opinia o Hotelu: Jak zwykle - atmosfera, obsługa, basen, sauny (szczególnie na podczerwień). Doceniamy też fakt, że pokoje są naprawdę dobrze wyciszone - nie słychać tego co robią sąsiedzi (co raczej nie jest regułą). Nasze SPA: Najbardziej - 10% zniżka dla gości:)! No i oczywiścię Biomasaż kręgosłupa!
7.7 Klaudia 28 sierpień 2014 Opinia o Hotelu: miła obsługa
10 Sebastian / Lubin 28 sierpień 2014 Opinia o Hotelu: Wyborna i urozmaicona kuchnia. Bardzo bogate śniadania i obiadokolacje. Obsługa na najwyższym poziomie. Świetny pomysł z animatorem podczas obiadokolacji.
9.7 Kamil / Bochnia 22 sierpień 2014
8.8 Iza 09 sierpień 2014 Opinia o Hotelu: Przemiła obsługa, zwłaszcza Panowie Kelnerzy, bardzo dobra zróżnicowana kuchnia, miła atmosfera, kameralnie, fajne podejście do dzieciaków, wydzielona sala.przy jadalni, dedykowane menu, w sumie sezonie animacje Nasze SPA: Profesjonalnie, milo, relaksacyjnie
9.7 Elżbieta / Gryfino 30 lipiec 2014 Opinia o Hotelu: Przesympatyczny zespół podczas pierwszych dwóch dni pobytu. Świetna atmosfera. Bogate śniadanie, świetne obiadokolacje. Nasze SPA: Przyjazna atmosfera w SPA. Cisza i skuteczność masaży - bezcenne :-)
9.3 Agata / Bydgoszcz 30 lipiec 2014 Opinia o Hotelu: Wspaniała baza zabiegowa,,rzetelna i profesjonalna obsługa hotelowa, czystość w hotelu na 10! Nasze SPA: Wyjątkowo miły personel w SPA,profesjonalna obsługa,wspaniała baza lokalowa,nowoczesny sprzęt.
8.7 Monika / Warszawa 16 lipiec 2014
9.7 Joanna / Santok 15 lipiec 2014
10 Ewa 11 lipiec 2014 Opinia o Hotelu: Obsluga bardzo mila. Nasze SPA: Pani Malgorzata swietnie masuje, rowniez wspanialy masaz twarzy.
10 Anna / Gdańsk 04 lipiec 2014 Opinia o Hotelu: Komfortowe pokoje świetna opieka personelu pyszne jedzenie zaczarowana strefa spa Nasze SPA: zaczarowany klimat niezbędna cisza i spokój fachowy personel niepowtarzalny nigdzie indziej basen
10 Andrzej / Janów Lubelski 25 czerwiec 2014 Opinia o Hotelu: Obsługa, bar/restauracja oraz SPA - super :) Nasze SPA: Profesjonalizm ekipy, bardzo dobre kremy/maski użyte przy zabiegu, grota solna.
8.5 Jerzy 18 czerwiec 2014 Opinia o Hotelu: wystrój i obsluga Nasze SPA: masarz
10 Jeremiasz / Przyjaźń 15 czerwiec 2014 Opinia o Hotelu: Pokoje czyste, obsługa bardzo życzliwa. Dziecko jest rzeczywiście VIPem. Dania w restauracji fenomenalne ( brawo dla kucharza i kelnerów ). Nasze SPA: Obsługa miła, w pokojach zabiegowych czysto i przytulnie. Kosmetyki wykorzystywane przy zabiegach z górnej półki.
10 Joanna / Radawnica 11 czerwiec 2014 Opinia o Hotelu: Bardzo miła obsługa. Bardzo dobre jedzenie. Możliwość przedłużenia doby pobytu na czas zabiegu w SPA. Nasze SPA: Miła i fachowa obsługa. Możliwość odpoczynku.
9.5 Joanna / gdansk 27 maj 2014 Opinia o Hotelu: Hotel przepiekny, obsluga znakomita. Grota solna, temperatura wody w basenie, brodzik dla dzieci - rewelacja. Nasze SPA: Grota solna.
9 Katarzyna / Kołobrzeg 24 maj 2014 Opinia o Hotelu: Hotel kameralny, zadbany. Jedzenie smaczne, miła obsługa.
8.2 Marlena / Wrocław 21 maj 2014 Opinia o Hotelu: W Hotelu Lubicz byłam już wiele razy ale w czasie ostatniego pobytu miałam bardzo miłą niespodziankę - zarezerwowany specjalnie dla mnie masaż kręgosłupa znakomicie wykonany przez Panią Masażystkę /i Blondynka , szczupła, bardzo mjiła , Pani ma dużą wiedzę na temat rehabilitacji, w masażu stosuje odpowiednie techniki i metody poprawiajace samopoczucie / rezerwacja godzinowa / 16.30 / bardzo mi odpowiadała a to wszystko w cenie pobytu. Wiem ,że planujecie Pańsytwo otwarcie nowego obiektu , jestem bardzo ciekawa jego koncepcji . W przyszlości mój kolejny pobyt w Ustce spędzę w Hotelu Lubicz. Pozdrawiam serdecznie Marlena Wójcik Nasze SPA: Z poprzednich pobytów pamiętam ,że w saunach były olejki zapachowe ./ eukaliptus/ , tym razem nie było.
9.7 Joanna / Słupsk 19 maj 2014
9 Joanna / Słupsk 29 kwiecień 2014 Opinia o Hotelu: miła atmosfera Nasze SPA: profesjonalna obsługa
9.7 Sylwia / Warszawa 24 kwiecień 2014 Opinia o Hotelu: W Lubiczu rodzinna atmosfera i cudowna obsługa sprawiła,że zakochaliśmy się w tym miejscu i wracamy wciąż i wciąż i wciąż... Wspaniała kuchnia sprawia ,że nikt nie jest w stanie się jej oprzeć... Ja z pewnością nie jestem w stanie.. Mój syn-niejadek zjada nawet zupę brokułową! Polecam wszystkim! Cudowne miejsce! Nasze SPA: Intymność
9.5 ELENA / MOSCOW 27 marzec 2014
10 Marcin / Lublewo Gdańskie 22 marzec 2014
10 Anna / Biały Bór 06 marzec 2014 Opinia o Hotelu: Wszystko było ok nawet w przypadku jakichkolwiek wątpliwości natychmiastowa pomoc wszystko na TAK :)
9.5 Joanna / Białogard 06 marzec 2014
9 Artur / Konstancin-Jeziorna 06 marzec 2014
9.8 Natasza / Poznań 06 marzec 2014 Opinia o Hotelu: Fantastyczna obsługa, cisza, przestronne pokoje i doskonała kuchnia. Szczególne podziękowania dla obsługi restauracji - jak zawsze na najwyższym możliwym poziomie. Nasze SPA: Przemiły personel, uśmiechnięty i chętny do pomocy.
9.7 Elżbieta / Rumia 26 luty 2014 Opinia o Hotelu: Usługi w SPA są rewelacyjne, pozwalają się wspaniale zrelaksować, a bogata oferta śniadań zaspokoi chyba wszelkie podniebienia - nasze zaspokaja :) Nasze SPA: spokojna muzyka, opieka personelu, czujemy się dopieszczeni i najważniejsi podczas zabiegów i pobytu w SPA, jedynie rozkrzyczane dzieci w tej oazie spokoju zakłócały nieco wypoczynek w grocie solnej
9.8 Anna / Kołaczkowo 25 luty 2014 Opinia o Hotelu: Obsługa nadzwyczaj miła i profesjonalna, jedzenie super, czysto, niedrogo i przemiła atmosfera!!!!!! Nie chciało się wyjeżdżać! Już myślę kiedy znów pojadę. Nasze SPA: Profesjonalizm, doradztwo i stworzona atmosfera przez personel godna polecenia. Dobre kosmetyki,czysto -super!!!!
10 Maciej / Gdynia 24 luty 2014
10 Joanna / Rybnik 20 luty 2014 Opinia o Hotelu: wszystko!!! Nasze SPA: miła, profesjonalna obsługa, wyposażenie gabinetów,
10 Krzysztof / Bydgoszcz 20 luty 2014 Opinia o Hotelu: Wszystkie!!! Nasze SPA: Wszystkie!!!
10 Anna / Gdańsk 20 luty 2014 Opinia o Hotelu: cały pobyt był rewelacyjny (zresztą nie poraz pierwszy) Komfort pokoi świetny basen z cieplutką wodą grota solna z drinkiem dostarczonym przez przemiłego pana kelnera :) Nasze SPA: cały pobyt był rewelacyjny (zresztą nie poraz pierwszy) Komfort pokoi świetny basen z cieplutką wodą grota solna z drinkiem dostarczonym przez przemiłego pana kelnera :) masaż był odprężający i skuteczny
9.5 Tomasz / Bydgoszcz 19 luty 2014 Opinia o Hotelu: doskonała, miła, profesjonalna obsługa, rewelacyjni kelnerzy (p. Adam szczególnie!) Nasze SPA: bdb sauna parowa
10 Ewa / Wysoka 19 luty 2014
10 Tadeusz 19 luty 2014 Opinia o Hotelu: basen, restauracja, śniadania
10 Jarosław / Tczew 19 luty 2014
10 Monika / Poznań 19 luty 2014 Opinia o Hotelu: miła i uczynna obsługa oraz wspaniała kuchnia Nasze SPA: przyjemne wnętrza i różnorodność proponowanych zabiegów, bardzo fachowa obsługa.
9.7 Natalia / Gdańsk 26 listopad 2013 Opinia o Hotelu: miła i uprzejma obsługa Nasze SPA: miła i dyskretna obsługa
10 Jan / Łódź 21 listopad 2013 Opinia o Hotelu: Wszystko super. Nasze SPA: SPA super.
10 Barbara / Czerwionka-Leszczyny 20 listopad 2013 Opinia o Hotelu: Wszystko było idealne:) Nasze SPA: Fantastyczna obsługa, zabiegi SPA na bardzo wysokim poziomie:)polecam serdecznie!
9.3 Paweł / Gdynia 20 listopad 2013
9.7 Joanna / Białogard 14 listopad 2013 Opinia o Hotelu: Bardzo miła obsługa, doskonałe wyżywienie Nasze SPA: Profesjonalnie wykonane zabiegi przy relaksacyjnej muzyce, porady dotyczące codziennej pielęgnacji skóry
9.8 Michaela / Jurata 14 listopad 2013
9.5 Sylwia / Elbląg 14 listopad 2013 Opinia o Hotelu: Obsługa restauracji, opieka animatorki w pokoju zabaw, dobrze zaplanowana strefa wellness Nasze SPA: duży wybór zabiegów, profesjonalna obsługa
9.5 Sylwia / Warszawa 06 listopad 2013
8.8 Łukasz / Tczew 30 październik 2013
10 Justyna / Gdańsk 30 październik 2013 Opinia o Hotelu: Obsługa hotelowa bardzo życzliwa. Ciepła i domowa atmosfera. Nasze SPA: Profesjonalne zabiegi w SPA i Panie masażystki- pełen profesjonalizm ( P. Maria i P. Małgosia). Przyjazna atmosfera przytulne gabinety.
9.3 Magda / Choszczno 02 październik 2013 Opinia o Hotelu: Prawie wszystko Nasze SPA: Wszystko
9.3 Michał / Grudziądz 02 październik 2013 Opinia o Hotelu: Bardzo miła obsługa zarówno w restauracji jak i w spa. Bardzo dobre jedzenie
8.8 Andrzej / Ząbkowice Sl 25 wrzesień 2013
9.7 Monika / Łódź 17 wrzesień 2013 Opinia o Hotelu: Życzliwość. Pomoc w rozwiązywaniu problemów Nasze SPA: Profesjonalne wykonywanie zabiegów.
9 marcin / przywidz 13 wrzesień 2013
8.2 Joanna / Wołomin-Zagościniec 09 wrzesień 2013 Opinia o Hotelu: - obsługa - panujący w całym hotelu klimat - dbałość o klienta Nasze SPA: Podczas tego pobytu nie korzystaliśmy z zabiegów spa
8 Łukasz / OPOLE 01 wrzesień 2013 Opinia o Hotelu: Podejście do dzieci
10 Małgorzata / gdańsk 01 wrzesień 2013 Opinia o Hotelu: wspaniałe miejsce na odpoczynek z dzieckiem.miła i zawsze pomocna obsługa, rewelacyjne jedzenie, duży wybór. polecam serdecznie. Malgorzata
9.8 Beata / 299 28 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: Bardzo przyjazna atmosfera, miła i kompetentna obsługa, ładny hotelik. Nasze SPA: Szeroki wybór zabiegów, profesjonalnie wykonane w bardzo miłym otoczeniu.
9.3 Monika 27 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: Bardzo profesjonalna obsługa, miłe wnętrza oraz kompleksowe wyposażenie hotelu. Nasze SPA: Miła obsługa, bardzo fajnie przeprowadzone masaże, różnorodność saun.
10 Marzena / Gdańsk 26 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: Przede wszystkim Pracownicy hotelu przyjaźnie traktują dzieci. Kelnerzy w restauracji fantastyczni. Plus również dla Pana Ratownika za życzliwość i uważność. Nasze SPA: Bardzo miłe miejsce. Zabiegi przeprowadzane były na wysokim poziomie z użyciem dobrych kosmetyków. Duży plus za grotę solną.
9.2 Marek / Trzebiatów 25 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: świetna obsługa , wystrój , doskonała kuchnia Nasze SPA: grota solna - super!brawa dla osób wykonujących zabiegi-POZDRAWIAM!
10 Wojciech / Wysoka 23 sierpień 2013
10 Olga / Toruń 23 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: Cały pobyt był wspaniały ciężko byłoby podać konkretną rzecz która byłaby najlepsza. Obsługa bardzo sympatyczna i pomocna, hotel świetnie wyposażony, możliwość wejścia do saun i na basen w ramach pobytu. Jedzenie wyśmienite. Cały pobyt oceniamy na bardzo mocną 10. Nasze SPA: Profesjonalizm i życzliwość personelu. Wykonane zabiegi odprężały i były wykonane bardzo rzetelnie. Byliśmy bardzo zadowoleni z wszystkich zabiegów.
9.8 Beata 22 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: Witam,najbardziej podobały nam się: bardzo miła obsługa,uśmiechnięci i profesjonalni Kelnerzy, bardzo smaczne jedzonko, super basen, bardzo wygodne łóżka, rewelacyjny dla rodzin z dziećmi oraz na wypoczynek we dwoje. Nasze SPA: Niestety, oprócz rewelacyjnego basenu z super sauną i delikatnym jakuzzi, nie skorzystałam z oferowanych zaibegów :-(...
9.7 jacek / gdynia 21 sierpień 2013
9.2 Teresa / Nowy Sącz 18 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: Bardzo sympatyczna i uczynna obsługa - udany pobyt. Nasze SPA: Życzliwa i przyjazna obsługa
8.5 Joanna / Kadłub 16 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: blisko morza Nasze SPA: strefa saun
10 Ewa 16 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: Jakość obsługi-jak zawsze-Bardzo Dobra Dziękujemy Nasze SPA: Tym razem nie korzystałam ze strefy SPA
10 Aleksandra / Cybinka 13 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: Pragnę w szczególności podziękować obsłudze restauracji za niesamowicie przemiłą atmosferę, jak również szefowi kuchni za genialnie przyrządzane potrawy. Dziękujemy wszystkim Państwu za mile spędzony czas.
10 monika / Łódz 08 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: czystość, bardzo dobra i sympatyczna obsługa, atrakcje dla dzieci
9 Małgorzata / Gądki 08 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: Obsługa.
10 Katarzyna / Zgorzelec 08 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: Miła obsługa:) Nasze SPA: Profesjonalne podejście do klienta:)
9.5 Przemysław 26 czerwiec 2013
9.5 Marzena / Rurzyca 31 maj 2013 Opinia o Hotelu: Świetne usytuowanie hotelu w mieście oraz poszczególnych pomieszczeń w samym hotelu. Nasze SPA: Atmosfera oraz unoszące się zapachy, które dopełniały klimatu.
10 Arkadiusz / Elbląg 06 maj 2013 Opinia o Hotelu: Bardzo przyjemny hotel i bardzo profesjonalna i miła obsługa. Przystępna cena do tego co oferuje hotel. Nasze SPA: Pełen relaks nic dodać nic ująć. Bogaty wybór pakietów i na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Personel elastyczny, jeżeli chodzi o pory wykonania zabiegów, pomocny i dobrze wyszkolony. Pozdrowienia dla Pani Małgosi - polecam masaże w jej wykonaniu.
9.5 celina / reda 27 kwiecień 2013 Opinia o Hotelu: ogólna atmosfera,obsługa i rozmieszczenie hotelu Nasze SPA: obsługa,przestrzeń
10 a / Warszawa 27 kwiecień 2013 Opinia o Hotelu: Spokój Nasze SPA: Grota solna i sauny
10 Katarzyna / Szczecinek 26 kwiecień 2013 Opinia o Hotelu: pobyt w Państwa Hotelu wywarł na mnie bardzo miłe wrażenie, niezwykła i dyskretna atmosfera, sprzyjająca weekendowemu relaksowi, wspaniałe posiłki, miła obsługa kelnerska, a do tego urok nadmorskiego miasteczka, nic dodać nic ująć ;) Nasze SPA: rewelacyjne masaże, relaksująca grota solna i przemiła obsługa ;) polecam
9.7 Arkadiusz / Toruń 25 kwiecień 2013
8.5 Michał / Warszawa 28 marzec 2013
9.7 Rafał / Prokowo 22 marzec 2013 Opinia o Hotelu: Miła obsługa zarówno w recepcji jak w restauracji. Wyżywienie w restauracji najwyższej jakości. Polecam. Nasze SPA: Profesjonalna obsługa, zawsze uśmiechnięta i bardzo uprzejma. Po wykonanych zabiegach, masażach byliśmy zrelaksowani i zadowoleni z wybranych zabiegów.
10 Jan / Świecie 15 luty 2013 Opinia o Hotelu: Miła obsługa. Nasze SPA: Miła obsługa.
10 Jarosław / Tczew 15 luty 2013 Opinia o Hotelu: Podobały mi się wszystko, dlatego byłem tu już po raz drugi. Nasze SPA: Zabiegi wykonywane profesjonalnie w miłej atmosferze. Polecam.
10 Jolanta / Józefów 05 luty 2013
8.2 Joanna Małgorzata / Kołobrzeg 29 styczeń 2013
8.2 Krzysztof / Poznań 27 styczeń 2013
10 KRZYSZTOF 27 styczeń 2013 Opinia o Hotelu: GROTA SOLNA Nasze SPA: MASAŻE CAŁOŚCIOWE
10 Edyta / Pobiedziska 10 grudzień 2012 Opinia o Hotelu: Super obsługa, wyżywienie bardzo dobre. Nasze SPA: Obsługa, grota solna, ogólnie wszystko bardzo dobrze.
7.2 Artur / Gdynia 29 listopad 2012 Opinia o Hotelu: Bardzo dobra kuchnia, świetne menu. Minus to śniadania, a konkretnie pustki na stołach dla gości, którzy zeszli zjeść po 10:00. Nasze SPA: Basen, grota solna, obsługa.
9.8 Katarzyna / Koszalin 28 listopad 2012 Opinia o Hotelu: Obsługa - miła, nienachalna, profesjonalna, wyżywienie boskie, pokoje ok, cicho, spokojnie - relaks i odpoczynek gwarantowany! Nasze SPA: Grota solna, klimat, muzyka, zapach podczas zabiegów.
9.3 Marcin / Lębork 12 listopad 2012 Opinia o Hotelu: Miła obsługa, szczególnie kelnerska, podczas wydawanych posiłków. Nasze SPA: Bardzo bogata oferta zabiegów o przystępnych cenach wykonana w sposób profesjonalny. Bradzo ciekawa koncepcja \"Grota solna\" bardzo miłe, klimatyczne miejsce, coś innego niż basen, sauna które są standardem w hotelach SPA.
10 Hanna / Rumia 03 listopad 2012 Opinia o Hotelu: wystrój i atmosfera Nasze SPA: wszystkie zabiegi, i masaże
10 Tamara / Niwy 31 październik 2012 Opinia o Hotelu: Super miła obsługa i gościnna atmosfera Nasze SPA: Luksus i profesjonalizm. Serdeczna i fachowa obsługa.
9.3 Anna / London 27 październik 2012 Opinia o Hotelu: Szeroki wybór potraw śniadaniowych jak i ogólnie pyszna kuchnia. Nasze SPA: Zabiegi były wykonane bardzo dobrze relaksując jak nigdy dotąd mnie jak i męża.
10 Jan / Łódź 27 październik 2012 Opinia o Hotelu: W Państwa Hotelu wszystko mi się podoba - ocena we wszystkich 7 kategoriach po 10 pkt. (nie mogę zaznaczyć, ponieważ system nie przyjmuje). Nasze SPA: Atmosfera i personel, a w zasadzie to wszystko.
9.7 Michał / Miłobądz 24 październik 2012 Opinia o Hotelu: Restauracja rewelacyjna jak również obsługa! Nasze SPA: Miły i wyciszający wystrój
9.7 Janusz / Gdynia 10 październik 2012 Opinia o Hotelu: atmosfera
9.7 Natalia 08 październik 2012 Opinia o Hotelu: Obsługa, jedzenie. Nasze SPA: Obsługa, jakość zabiegów.
8.5 Elżbieta / Rumia 05 październik 2012 Opinia o Hotelu: Spokój i intymnosć, SNIADANIA!!! Nasze SPA: atmosfera, zapach, delikatne oświetlenie i oczywiście wysoka jakość wykonywanych zabiegów, przesympatyczna obsługa
9.2 Tomasz / Ciechanów 03 październik 2012
8.8 Tomasz / Ciechanów 03 październik 2012
9 PIOTR / GDAŃSK 25 wrzesień 2012 Opinia o Hotelu: Rewelacyjne wręcz wyżywienie. Jeśli ktoś ma w pakiecie kolacje romantyczną, nie zawiedzie się. Jeśli ktoś jej nie ma - niech to jeszcze przemyśli... Naprawdę warto. Nasze SPA: Aby w pełni móc się wypowiedzieć, trzeba by spróbować wszystkiego... Zabiegi, które mieliśmy z żoną były bardzo OK. Moja pani masażystka była bardzo sympatyczna, a masaż profesjonalny - czego chcieć więcej??? Zadowolenia żony - bo wszak to dla niej ten weekend - a to zadowolenie a i owszem było.
10 Aneta / Grójec 13 wrzesień 2012 Opinia o Hotelu: Hotel bardzo przyjemny , można miło spędzić czas . Jedzenie dobre i obsługa bardzo miła . Pokoje bardzo przestronne i czyste. Nasze SPA: Z zabiegów nie korzystałam więc nic nie mogę napisać , ale napewno jeszcze się wybiorę do tego hotelu na zabiegi Spa.
10 Daniel / Debrzno 12 wrzesień 2012 Opinia o Hotelu: Bardzo miła obsługa hotelowa. Czystość i porządek na na najwyższym poziomie. Oczywiście wrócimy!
9.5 Barbara / Nekla 12 wrzesień 2012 Opinia o Hotelu: ogólnie jestem zadowolony z całego pobytu i w zasadzie wszystko spełniło moje oczekiwania Nasze SPA: masaż, zabieg na twarz oraz grota solna
10 Paweł / Grodzisk Maz. 11 wrzesień 2012 Opinia o Hotelu: Atmosfera, obsługa, posiłki Nasze SPA: Basen, grota solna
9.7 Tomasz / GRYFINO 05 wrzesień 2012 Opinia o Hotelu: Obsługa gości przez pracowników hotelu na wysokim poziomie, bardzo miła atmosfera. Hotel bardzo czysty i zadbany w szczegółach. Bardzo miła i profesjonalna obsługa w restauracji. Nasze SPA: Zabiegi na wysokim poziomie, wykonywane przez profesjonalistów. Bardzo miła obsługa i dobra organizacja pobytu w SPA, zabiegi wykonywane według ustalonego harmonogramu bez żadnych opóźnień
10 Katarzyna / Osowiec 05 wrzesień 2012 Opinia o Hotelu: Najbardziej: obsługa - była rewelacyjna, zawsze uśmiechnięci i pomocni:) oraz restauracja - kucharze i kelnerzy... aż brak mi słów:-) Nasze SPA: Fachowa obsługa; zabiegi wykonane rzetelnie oraz miła atmosfera sprzyjająca relaksowi.
10 Mirosław / Rokietnica 05 wrzesień 2012 Opinia o Hotelu: Miła i przyjemna atmosfera, obsługa restauracji rewelacyjna, możliwość wypożyczenia rowerów w przystępnej cenie
9.7 Elżbieta / Rumia 28 sierpień 2012 Opinia o Hotelu: bardzo \"szwecki \" stół! i przyjazne podejście personelu
9.7 Magdalena / 347 21 sierpień 2012 Opinia o Hotelu: Profesjonalna i mia obsługa, restauracja i jedzenie za b. przystępne ceny. Nasze SPA: Basen i jego obsługa
8.3 Katarzyna / Poznań 21 sierpień 2012 Opinia o Hotelu: Obsługa w restauracji hotelowej oraz przygotowane posiłki Nasze SPA: Menu to bardzo duży plus dla hotelu..sposób podania i przygotowania posiłków - Szef Kuchni bezcenny
9 krzysztof / Przyłęki 20 sierpień 2012 Nasze SPA: duzy basen
10 Halina / Poznan 19 sierpień 2012 Opinia o Hotelu: Miła atmosfera, czysto, bardzo dobra dbałość o gości, rozmaitość kuchni. Nasze SPA: Najbardziej komora solna mnie zachwyciła, z zabiegów byłam zadowolona, ale to już nie nowość, bo obie marki znam dobrze i wiem, że dobrane zabiegi ich kosmetykami zawsze się sprawdzają.
9.3 Anna / Celestynów 16 sierpień 2012 Opinia o Hotelu: Bardzo miła obsługa, dobre jedzenie, bardzo ładny hotel - gratulujemy. Nasze SPA: Nie mam zdania.
9.7 Magdalena / Warszawa 15 sierpień 2012 Opinia o Hotelu: wyśmienita kuchnia i fantastyczna obsługa! zabiegi SPA a szczególnie masaże na najwyższym poziomie Nasze SPA: rewelacyjna obsługa; masaże wykonywane fantastycznie bez względu na to, kto wykonywał zabieg
9.2 Paweł / Wrocław 14 sierpień 2012 Opinia o Hotelu: Ogólnie dobry, wysoki standard, charakterystyczny dla obiektów 4 gwiazdkowych. Bez fajerwerków w żadnym z elementów ale też bez kategorii, która zaniżałaby całościową ocenę. Na wyróżnienie zasługuje ciekawie rozwiązna strefa basenowa z uwględnieniem atrakcji dla dzieci oraz przyjazne nastawienie hotelu do rodzin z dziećmi. Co widać zarówno na basenie, jak i restauracji czy w pokoju, a także w postawie obsługi hotelowej. Jedyny, drobny, minus w tym zakresie, to wejście do hotelu, które należy pokonywać po schodach z dość stromym podjazdem dla wózków. Co do jakości serwowanych nam potraw nie mieliśmy uwag, współgrały z całością, swoim doskonałym smakiem i przyjazną atmosferą ich serwowania. Przydałoby się może tylko nieznacznie wzbogacić menu dla wegetarian.
9.7 magdalena / zdunska wola 10 sierpień 2012 Opinia o Hotelu: Dziękując za wspaniały pobyt, jestem pod wielkim wrażeniem obsługi hotelowej- szczególne uznania dla 5 kelnerów obsługujących cześć objadową i kolacje, wspaniałe podejście do dzieci i do klienta, uprzejmi usmiechnięci, stoja na wysokości zadania. Pokoje komfortowe, sam hotel bardzo zadbany i czysty. Nasze SPA: SPA bardzo dobrze zorganizowane, duża ilość mozliwości skorzystania z różnorodnych zabiegów. Godny uwagi pokaz makijażu.
8.5 Marta / Częstochowa 09 sierpień 2012
8.3 Daniel / 180 08 sierpień 2012 Opinia o Hotelu: śniadanie
9.2 Leszek / Radom 07 sierpień 2012 Opinia o Hotelu: czysty basen, miła i sympatyczna obsługa Nasze SPA: jakość wykonywanych zabiegów w nastrojowym klimacie
9.3 Agata / Koźmin Wlkp 05 sierpień 2012 Opinia o Hotelu: Miła, profesjonalna i życzliwie nastawiona obsługa. Nasze SPA: Profesjonalizm
8.2 Jarosław / Toruń 03 sierpień 2012 Opinia o Hotelu: Miła, sympatyczna obsługa.
10 Mariusz / Koźmin Wielkopolski 02 sierpień 2012 Opinia o Hotelu: Byłem tam z rodziną poraz trzeci, co roku coraz lepiej.
10 Mirosław / Rędziny 23 lipiec 2012 Nasze SPA: masaż
9.7 Sylwia / Warszawa 22 lipiec 2012
9.5 Dominik / Braniewo 19 lipiec 2012 Opinia o Hotelu: Bardzo miła obsługa , czystosc i zadane pokoje jak i cała reszta a takze przystepne ceny Nasze SPA: profesjonalna obsługa
9.8 Arkadiusz / Goleniów 19 lipiec 2012 Opinia o Hotelu: Jedzenie i obsluga w restauracji na najwyzszym swiatowym poziomie. Nasze SPA: Przemila obsluga.
9.3 Iwona / Brodnica 17 lipiec 2012 Opinia o Hotelu: Pokoje, obsługa. Nasze SPA: Zabiegi na wysokim poziomie, miła obsługa.
10 Aleksandra / Gdańsk 11 lipiec 2012 Opinia o Hotelu: Elegancki wystrój, wspaniała i uśmiechnięta obsługa, nieograniczony dostęp do saun oraz basenu. Jedzenie super!! Nasze SPA: Świetni masażyści, do tego grota solna, w której można się zrelaksować.
8.7 Mirosław / Szczecinek 09 lipiec 2012 Opinia o Hotelu: Zabiegi spa były super. Nasze SPA: Fachowość i super obsługa.
7.5 Henryk / Malbork 06 lipiec 2012
10 Marek / Wejherowo 29 czerwiec 2012 Opinia o Hotelu: Miła obsluga Nasze SPA: Miła obsluga
10 Łukasz 27 czerwiec 2012 Opinia o Hotelu: Wszystko. Świetny hotel, obsługa i wysoki poziom. Sedrecznie Polecam Nasze SPA: Wszystko. Świetny hotel, obsługa i wysoki poziom. Polecam
10 Anna / Gdańsk 22 czerwiec 2012 Opinia o Hotelu: Miła atmosfera, spokój, wykwintne jedzenie. Nasze SPA: Pani przeprowadzające zabiegi bardzo miłe, ale nienachalne - nie zagadywały, tylko pozwalały się zrelaksować. W dodatku zabiegi były wykonywane doskonale, zarówno zabieg na twarz, jak i masaż były w 100% profesjonalne.
10 Krzysztof / Kałęczyn 20 czerwiec 2012 Opinia o Hotelu: Wspaniałe miejsce na relaks. Miła i kompetentna obsługa, ogólnie wszystko na bardzo wysokim poziomie, miejsce godne polecenia. Nasze SPA: Profesjonalne podejście do zabiegów, miła obsługa.
10 Magdalena / Rumia 13 czerwiec 2012 Opinia o Hotelu: Sniadania w postaci bufetu szweckiego byly znakomite ,pokoje w bardzo duzym standardzie,czyste i zadbane.Obsluga mila i pomocna. Nasze SPA: Bardzo mila atmosfera,wysoki standart uslug.
10 Lucyna / Leszno 13 czerwiec 2012
10 Robert / Poznań 12 czerwiec 2012 Opinia o Hotelu: HOTEL BARDZO STYLOWY, SUPER POŁOŻENIE, OBSŁUGA REWELACJA, ŻYCZLIWI, UPRZEJMI, UŚMIECHNIĘCI CHĘTNI DO POMOCY Z NICZYM NIE MA PROBLEMU, SZCZERZE POLECAM BARDZO UDANY WYJAZD. Nasze SPA: PANIE BARDZO MIŁE, MOŻNA UZYSKAĆ INFORMACJE NA TEMAT ZABIEGU, UŚMIECHNIĘTE JAK RESZTA OBSŁUGI, PO PROSTU SUPER.
8 jacek / banbridge 09 maj 2012
9.7 natalia / grudziądz 01 maj 2012 Opinia o Hotelu: restauraja jak równiez posiłki dla dzieci,naprawde najwyzszej jakosci!cały pobyt wspominamy wspaniale i napewno wrócimy w to urokliwe miejsce jakim jest Wasz hotel!polecam gorąco!
10 JOANNA / RYBNIK 30 kwiecień 2012 Opinia o Hotelu: miła, profesjonalna obsługa Nasze SPA: obsługa, profesjonalne doradztwo w sprawie pielęgnacji, doboru kosmetyków
9.7 Eliasz / Barlinek 25 kwiecień 2012 Nasze SPA: basen i sauny
10 Chrystian / Świdnica 21 kwiecień 2012 Opinia o Hotelu: Wygląd hotelu; wygląd i wyposażenie pokoi; kultura obsługi; całokształt sprawił bardzo dobre wrażenie. Nasze SPA: Niestety brak czasu nie pozwolił na skorzystanie ze SPA.
8 Natalia / Elblag 20 kwiecień 2012
9.7 Sylwia / Warszawa 19 kwiecień 2012 Opinia o Hotelu: Wspaniała kompetentna i miła obsługa, cudownie smaczne posiłki, przyjemne pokoje Nasze SPA: Miła obsługa
9.8 Sebastian / Wiry 19 kwiecień 2012
8.8 Mariusz / Gdynia 18 kwiecień 2012
8.7 bartosz / tczew 18 kwiecień 2012 Opinia o Hotelu: obsluga jedzenie spa Nasze SPA: masaze i basen
10 Maria / Bydgszcz 17 kwiecień 2012 Opinia o Hotelu: Obsluga= bardzo miła=polecam Nasze SPA: Super-polecam Byłam w m-cu listopadzie i powróciłam -to dowod ,ze było ok
10 JOANNA / KOŁOBRZEG 17 kwiecień 2012 Opinia o Hotelu: Bardzo dobre jedzenie, przemiła i chętna do pomocy obsługa hotelu. Nasze SPA: Na pewno miłe i sympatyczne podejście Pań do klientów.
9 Jolanta / Gdańsk 16 kwiecień 2012 Opinia o Hotelu: Basen, sauna, bardzo miły personel. Hotel godny polecenia. Nasze SPA: Bardzo miła i profesjonalna obsługa, szeroka gama zabiegów.
9.2 Norbert / Berlin 16 kwiecień 2012 Opinia o Hotelu: allgemein gesprochen sehr angenehme Atmosphäre sehr sauber und freundlich Nasze SPA: leider beim letzten Besuch nicht in Anspruch genommen
10 Katarzyna / Legnica 16 kwiecień 2012 Opinia o Hotelu: W tym hotelu nie ma niczego co by nam się nie podobało. Wszystko jest na wysokim poziomie : obsługa hotelowa, wyżywienie , basen a przede wszystkim swoboda i miła atmosfera. Zawsze tam będziemy wracać. Przeżyliśmy tam niesamowite chwile - bo to raj na ziemi!!!!! Nasze SPA: Masaż gorącą czekoladą nie jestem w stanie opisać słowami. Trzeba to przeżyć dosłownie na własnej skórze....
10 anna / 500 16 kwiecień 2012 Opinia o Hotelu: spokój, komfort, Nasze SPA: relaks, profesjonalizm
8.3 Marta / Służewo 15 kwiecień 2012
9 Cezary / Rokitnica 15 kwiecień 2012 Opinia o Hotelu: kompleks spa z saunami i miłą profesjonalną obsługą, zabiegi - pełny profesjonalizm i miła obsługa - p. Małgosia - szacunek za podejście do pracy (znam paru masażystów - znacznie powyżej sredniej), basen z brodzikiem dla dzieci i zjeżdżalnią - bardzo dobry pomysł bo pływa i tata i dziecko, jedzenie - bardzo smaczne i dobrze urozmaicony jadłospis (żadnej wpadki kuchni za ostatnie 3 pobyty) Nasze SPA: patrz wyżej - spa z saunami i zabiegi - masaż swiecą OK, wole goracym olejkiem, bardzo dobrze wspominam zabieg na dłonie (goracy wosk i manicure - powtórzę znowu :-)
10 Piotr / Rumia 15 kwiecień 2012 Opinia o Hotelu: wszystko !!! Nasze SPA: profesjonalne masaże i rewelacyjna obsługa w SPA
10 Jan / Łódź 14 kwiecień 2012 Opinia o Hotelu: Wszystko w Hotelu Lubicz mi się podoba, piękne położenie, wystrój pokoi, wspaniała, profesjonalna i bardzo sympatyczna obsługa. Nasze SPA: Podobało mi się wszystko, od sympatycznego i profesjonalnego personelu, poprzez wystrój do zakresu i jakości zabiegów.
10 Magdalena / Gdańsk 14 kwiecień 2012 Opinia o Hotelu: Spokój i komfort oraz miłai sympatyczna obsługa Nasze SPA: Spa i zabiegi dostosowane do preferencji klientów.
10 Wioletta / Rokitnica 14 kwiecień 2012 Opinia o Hotelu: Jest ti mój ulubiony hotel , dlatego z mężem jestesmy Waszymi gośćmi czesto. Nasze SPA: Zawsze korzystamy z masażu u pani Małgosi. Jest bardzo dobra!!! i sympatyczna.
8.3 Tomasz / Siedlęcin 13 kwiecień 2012
8.2 Piotr / Lublin 13 kwiecień 2012 Opinia o Hotelu: sauny
10 Magdalena / Biesiekierz 21 marzec 2012 Opinia o Hotelu: Wygoda klienta jest dla obsługi najważniejsza. Czuliśmy się komfortowo, jak w domu. Nasze SPA: Profesjonalnie przeprowadzone zabiegi na dobrej klasy kosmetykach.
9.8 Beata / Tczew 08 marzec 2012 Opinia o Hotelu: Spokój i atmosfera relaksu, rewelacyjna kuchnia. Nasze SPA: Przemiła i dyskretna obsługa. Dobre kosmetyki.
10 Ireneusz / Kwidzyn 02 marzec 2012 Opinia o Hotelu: Super obsługa. Nasze SPA: Wszystko super.
8.5 Mirosław / Kowale 01 marzec 2012 Opinia o Hotelu: Basen, obsługa w restauracji i recepcji, dziękujemy za mile spędzony czas. Nasze SPA: Masażyści - profesjonalny sposób wykonania.
9.2 Paweł / Gdynia 01 marzec 2012
9.7 Agata / Inowrocław 13 luty 2012 Opinia o Hotelu: Architektura i wystrój restauracji. Obsługa i menu. Nasze SPA: Profesjonalizm pań wykonujących zabiegi. Nieograniczone korzystanie z saun, basenu i groty solnej.
7.5 Agata / Poznań 12 luty 2012
9.3 Ryszard / Ostróda 07 luty 2012 Opinia o Hotelu: Czystość, miła obsługa w recepcji, jakość smakowa obiadokolacji. Nasze SPA: Bardzo miła obsługa SPA, jakość wykonywanych zabiegów, produkty kosmetyczne używane podczas zabiegów.
8.2 Krzysztof / Świnoujście 03 luty 2012
10 Ewa / Chojnice 25 styczeń 2012 Opinia o Hotelu: Bardzo miła obsługa hotelowa i przepyszne dania romantycznej kolacji. Nasze SPA: Rewelacyjny zabieg gorącą świecą oraz pozostałe zabiegi relaksujące.
10 Piotr / Łęczna 10 styczeń 2012
10 Henryk / Gnosjö 06 styczeń 2012 Opinia o Hotelu: Wszystko jest ok. Nasze SPA: j/w
9.2 Milena / Piaseczno 05 styczeń 2012 Opinia o Hotelu: Przytulna restauracja z miłą obsługą i bardzo smacznymi daniami Nasze SPA: Nastrojowy klimat, miła obsługa, wspaniały relaks.
9.2 Konrad / Warszawa 04 styczeń 2012 Opinia o Hotelu: Rodzinna atmosfera stwarzana przez Właściciela Hotelu! Nasze SPA: Masaże po wyczerpującej i udanej nocy sylwestrowej.
10 Piotr / Bydgoszcz 29 grudzień 2011 Opinia o Hotelu: Przemiłą obsługa, nic nie było probleme i autentyczne zainteresowanie klientem. Wygodne, ładnie urządzone pokoje, wysmienite jedzenie. Tak naprawdę nic do czego możnaby mieć jakieś negatywne uwagi.
9.2 JOANNA / GDYNIA 22 grudzień 2011
9.5 Andrzej / Gdynia 14 grudzień 2011
8.8 Damian / Kraków 12 grudzień 2011
8.5 dorota / konin 10 grudzień 2011
9.3 marek / zakrzewo 09 grudzień 2011
9.8 LUCYNA / WRZEŚNIA 09 grudzień 2011 Opinia o Hotelu: wszytko :-) Nasze SPA: bardzo miła obsługa, masaż gorącą świecą rewelacja !!!!
9.5 Agata / warszawa 08 grudzień 2011 Opinia o Hotelu: wygodny pokój, czysty basen, świetna obsługa Nasze SPA: fachowość obsługi. Fantastyczna grota solna.
8.8 Beata / Gdynia 08 grudzień 2011 Opinia o Hotelu: Bardzo zaskoczylo pozytywnie klimat Hotelu , Super SPA zabiegi, dobre jedzenie i mila obsluga Nasze SPA: Pakiety SPA ktore sa - super
8.5 Dmitrij / Gdańsk 08 grudzień 2011 Opinia o Hotelu: Obsługa Nasze SPA: Spokój i jakość wykonywania zabiegów
9.7 Keiji / Gdansk 08 grudzień 2011
10 Monika / Białogard 07 grudzień 2011
7.5 Zbigniew / Ełk 07 grudzień 2011
10 Jan / Łódź 06 grudzień 2011 Opinia o Hotelu: Wszystko przygotowane pod gości, bardzo miła i sympatyczna obsługa, bardzo życzliwa. Miejsce wymarzone dla pełnego odpoczynku i relaksu o każdej porze roku. Nasze SPA: Atmosfera, nastrój oraz bardzo sympatyczny i profesjonalny personel.
8 Dariusz / Piła 29 listopad 2011
10 Jarosław / Dąbrowa Białostocka 27 listopad 2011
9.5 Wiesława / Bydgoszcz 21 listopad 2011 Opinia o Hotelu: Bardzo miła obsługa,hotek ma swój własny urok i powoduje,że człowiek czuje sie dobrze Nasze SPA: Bardzo miła obsługa, wysoka jakość wykonywania zabiegów
9.3 Mikołaj / Józefów 14 listopad 2011 Opinia o Hotelu: Przesympatyczna obsługa, bardzo smaczna oferta restauracji, pokoje o bardzo dobrym standardzie, nieograniczony dostęp do części basenowej. Nasze SPA: Dobre wykonanie, przystępna cena, nieograniczony dostęp do groty solnej.
10 Wojciech / Lniano 11 listopad 2011 Opinia o Hotelu: Wszystko. Szczególnie miła i otwarta na prośby obsługa hotelu i restauracji. Nasze SPA: Wszystko.
9.3 Joanna / Tczew 25 październik 2011 Opinia o Hotelu: obsługa, basen-dostępność Nasze SPA: profesjonalizm
10 Piotr / Piła 12 październik 2011 Opinia o Hotelu: Kameralna i miła atmosfera. Nasze SPA: Intymność.
9.5 Marcin / Rumia 11 październik 2011 Opinia o Hotelu: Bardzo podoba nam się koncepcja pakietów. Początkującym bywalcom spa pomaga odnaleźć się na początek. Nasze SPA: Kąpiel perełkowa. To dla mnie największy hit. Rytuały, czuliśmy się po nich z żoną odprężeni.
10 Łukasz / Swarzędz 05 październik 2011 Opinia o Hotelu: Jestem bardzo zadowolony z pobytu w Państwa hotelu. Wszyscy pracownicy byli bardzo mili i serdeczni, zawsze chętni do pomocy. Nie mam powodów do narzekań. W przyszłości z przyjemnością ponownie odwiedzę z rodziną Hotel Lubicz. Pozdrawiam serdecznie :) Nasze SPA: Bardzo miłe, uśmiechnięte panie służące rzetelną informacją o zabiegach. A same zabiegi przeprowadzane w miłej atmosferze sprzyjającej zrelaksowaniu się. Podobała mi się również \"ciepła\" grota solna. Wcześniej słyszałem tylko o takich, w których jest zimno.
8.7 Joanna / Kołobrzeg 01 październik 2011 Opinia o Hotelu: Potrawy w restauracji,obsługa i zabiegi w Spa. Nasze SPA: Zabieg czekoladowy,terapia cranio-sacralna.
10 Leszek / Nowe Skalmierzyce 29 wrzesień 2011 Opinia o Hotelu: Wszystko. Piękny wystrój. Nasze SPA: Wszystko.
9 Ewelina / Bydgoszcz 26 wrzesień 2011
9.7 Piotr / Syców 23 wrzesień 2011 Opinia o Hotelu: atmosfera Nasze SPA: bardzo miła obsługa
7.8 Karol / Skalmierzyce 20 wrzesień 2011 Opinia o Hotelu: Bogate menu śniadaniowe. Nasze SPA: Atmosfera, dyskrecja.
10 Daniel / Szczecin 20 wrzesień 2011
8.7 Maria / Szpetal Górny 19 wrzesień 2011 Opinia o Hotelu: BASEN !!! Nasze SPA: Ogół.
10 Tomasz / Włocławek 18 wrzesień 2011 Opinia o Hotelu: Miła obsługa, pełen profesjonalizm, wszystko ok.
8.5 Magdalena / Syców 14 wrzesień 2011 Opinia o Hotelu: Najbardziej podobały nam się śniadania i propozycje obiado-kolacji
10 Piotr / Lublin 12 wrzesień 2011 Opinia o Hotelu: Przestronne pokoje, bardzo dobra kuchnia Nasze SPA: Świetny basen z saunami
10 Dorota / Jelenia Góra 11 wrzesień 2011 Opinia o Hotelu: Hotel Lubicz to hotel wysokiej klasy, a pobyt w nim zawsze jest udany, dlatego z chęcią tam wracam. Komfortowe wnętrza, dobre jedzenie (bardzo duży wybór produktów podczas śniadania i ciekawe propozycje obiadokolacji), świetny relaks w SPA i na basenie. Blisko do przyjemnej plaży - jeśli pogoda dopisze ;). Na pewno na uznanie zasługuje obsługa hotelu - kompetentna i sympatyczna. Nasze SPA: Świetne zabiegi, dość duża ilość gabinetów i przemiłe Panie w SPA. Z przyjemnością korzystałam z kilku zabiegów i nie zawiodłam się na żadnym z nich. Polecam każdemu planującemu pobyt nad polskim morzem.
8.8 Karol / Gdynia 09 wrzesień 2011
10 Wioletta / Staroźreby 05 wrzesień 2011
9.2 Tomasz / Bydgoszcz 01 wrzesień 2011 Opinia o Hotelu: Basen - opinia dzieci Nasze SPA: nie korzystaliśmy
9.5 Bartłomiej / Bielsko-Biała 31 sierpień 2011 Opinia o Hotelu: Restauracja,jakość posiłków,macie wspaniałego kucharza.
10 Grzegorz / Piła 31 sierpień 2011 Opinia o Hotelu: Bardzo miła i profesjonalna obsługa zrówno hotelowa jak i w restauracji. Nasze SPA: Bardzo miła dyskretna obsługa
9.2 Ewa / Toruń 31 sierpień 2011 Opinia o Hotelu: Wspaniały basen, bardzo dobra wyżywienie.
9.7 Henryk / Sieraków 31 sierpień 2011 Opinia o Hotelu: miła obsługa Nasze SPA: fachowa kadra, gdzie godzina zlatuje jak minuta, można się poczuć jak u mamy
9.3 Mariusz / Warszawa 31 sierpień 2011 Opinia o Hotelu: wszystko jest naprawdę na wysokim poziomie, godny polecenia hotel
7.8 Monika / Łódź 31 sierpień 2011 Opinia o Hotelu: Bardzo przyjemne i czyste pokoje i łazienki. Wystrój i sympatyczna obsługa hotelu. Bardzo dobre wyżywienie Nasze SPA: Wystrój SPA i rodzaj proponowanych zabiegów ,a takze sposób wykonywania zabiegów.
7.8 Agnieszka / Warszawa 31 sierpień 2011 Opinia o Hotelu: czystość pokoi, basen, restauracja, możliwość pożyczenia leżaków na plażę, Nasze SPA: Obsługa Spa, szczególnie pani Maria, jakość większości zabiegów, miła atmosfera, elastyczność w dopasowaniu zabiegów do organizacji dnia klienta (ale dopiero na prośbę, po interwencji)
9.8 Krzysztof / Szczecin 19 sierpień 2011
9.8 Anna / Rumia 17 sierpień 2011
9.2 Izabela / Warszawa 13 sierpień 2011 Opinia o Hotelu: Hotel jest kameralny, przyjemne pokoje, dobra atmosfera, woda w pokoju uzupełniana codziennie, szybka reakcja obsługi hotelu na problemy, generalnie hotel ma naprawdę dobrych pracowników. Świetna kuchnia - potrawy są bardzo smaczne, sycące, a jednak lekkie, pomysłowe, wykwitnie podane. Nasza córka pokochała salę zabaw dla dzieci, basen i grotę solną. Mocną stroną tego hotelu są ludzie. Nasze SPA: Basen, grota solna, sauny.
9.7 Tomasz / Pszczyna 25 lipiec 2011 Opinia o Hotelu: Hotel bardzo przyjemny, miła obsługa i przepyszne jedzenie.
10 Maria / Stare Oborzyska 24 lipiec 2011 Opinia o Hotelu: Obfite obiadokolacje, zawsze były 3 dania na wyboru, w tym jedno wegetariańskie, co dla nas było najwyższym atutem. Do tego pyszna zupa i deser. Dla dziecka również bardzo duży i smaczny posiłek. Byliśmy również zachwyceni dużym basenem, w którym nigdy nie było ścisku, mimo, że byliśmy w okresie wakacyjnym. Wygodne pokoje, w których zawsze było nienagannie czysto. Dla dzieci fajny pokoik zabaw. Jednym słowem hotel był rewelacyjny.
10 Dariusz / Toruń 18 lipiec 2011 Opinia o Hotelu: Bardzo miła obsługa i wyśmienite jedzenie. Nasze SPA: Wysoka kultura wykonywanych zabiegów.
10 Mateusz / Bielsko-Biała 04 lipiec 2011
9.5 Magda i Bartłomiej 04 lipiec 2011
10 Tomasz / Wejherowo 02 lipiec 2011 Opinia o Hotelu: Bardzo sympatyczny personel Nasze SPA: Nie korzystaliśmy
9.3 Aleksandra / Ząbki 02 lipiec 2011 Opinia o Hotelu: Bardzo ładny hotel, profesjonalna obsługa i przepyszne jedzenie (duże brawa dla Szefa Kuchni). Nasze SPA: Urozmaicona oferta zabiegów, atmosfera, profesjonalny i sympatyczny personel. Polecam.
7.8 Natalia / x 02 lipiec 2011 Opinia o Hotelu: lokalizacja, mila obsluga, domowa atmosfera Nasze SPA: grota solna, bogata oferta zabiegow, fachowa obsluga
8 Jarosław / 036 12 czerwiec 2011 Opinia o Hotelu: Ogóle wrażenie. Nasze SPA: Żona bardzo zadowolona z jakości usług.
9.5 Jacek / Łódź 11 czerwiec 2011
8.3 Natalia / Błonie 08 czerwiec 2011
9 Mirosław / Tczew 08 czerwiec 2011
7.3 Renata / Słupsk 03 czerwiec 2011 Opinia o Hotelu: Wystrój pokojów hotelowych. Wystrój budynku i restauracji. Nasze SPA: Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Doskonałe zabiegi.
7.7 Leszek / Gdańsk 01 czerwiec 2011 Opinia o Hotelu: Przyjemna atmosfera, czystość. Nasze SPA: Różnorodność saun, zabiegi wykonywane profesjonalnie, przyjemna grota solna, basen z wieloma atrakcjami.
9.8 Katarzyna / Barcin 22 maj 2011 Opinia o Hotelu: dobra lokalizacja, basen, centrum spa, pokoje Nasze SPA: miła i profesjonalna obsługa, dobra jakość zabiegów
6.7 Krzysztof / Gdynia 20 maj 2011
10 Ireneusz / Wrocław 20 maj 2011 Opinia o Hotelu: Profesjonalna obsługa na każdym stanowisku. Nasze SPA: Wszystko na najwyższym poziomie
punkt